Srácoknak

A Tündérkert Hotel szolgáltatásai gyermekek számára 10 éves korig díjtalanok!

Helló Srácok!

Nemcsak a szülők kedvenc helye a Tündérkert Hotel – ahol az animációs programok kidolgozásánál éppúgy gondoltunk felnőtt vendégeinkre, mint a huncut kis kölykök igényeire –, hanem a tiétek is, hiszen rengeteg sport- és játéklehetőséggel várunk titeket! Egy ajándék varázspálca minden kis vendégünk érkezésekor dukál!

Az ország legjobb levegőjű településén is lehet fokozni a frissességet, hiszen a Tündérkert csuda klassz parkja egy óriási arborétum szélén van, ahol a növények még több levegőt szűrnek meg. Irány tehát a szabad levegő! A hotel parkjának focipályáján Te is lehetsz gólkirály vagy éppen asztalitenisz bajnok a hűs lombok alatt elhelyezett ping-pong asztalnál! A bringák, rollerek, szánkók, a trambulin, a homokozó és a játszótér mind-mind titeket várnak a kristálytiszta levegőn. Na, és mit szólnátok egy lengőteke versenyhez? Gyerünk, legyél te a bajnok!

Kincskereső programunk a kertben logikát, ügyességet és kalandvágyat kíván. Tedd próbára magad, játssz velünk! Vetélkedőinken résztvevő kis vendégeink pecsétgyűjtő füzetükben összegyűjtött pecsétjeiket apró ajándékokra válthatják. Ha pedig forrón tűz a nap vagy frissítő zápor zuhanyozza a zöldben tündöklő fákat, akkor irány az étterem melletti Szitakötő játszóház, ahol a nagyobbakat barkácskészlet, csocsó és darts is várja, míg a kisebbeket babák, autók, plüssjátékok és építőkockák.

Szakképzett animátoraink a picurkák számára kialakított Tündér Lala játszóházban és a nagyobbak igényeire hangolt Szitakötő klubban játékos kreatív programokkal várják a srácokat. Mindig készek egy kis csapat gyerekkel kilépni a hotel kapuján, hogy a parkban vidám vetélkedőkre, különböző sportokra, kültéri ügyességi játékokra buzdítsák minden kis vendégünket. Ők a gyerekek kedvencei, mert vidámak, mosolygósak és türelmesek, a tarsolyuk pedig telis-tele van ötletekkel, játékokkal. 

Szakmai hozzáértésük, játékos természetük és felelősségteljes, elkötelezett munkájuk egyszerre járulnak hozzá a gyerekek vidáman töltött napjaihoz és a szülők nyugodt kényelmes pihenéséhez. Amikor anya és apa relaxálnak vagy romantikus sétát tesznek a buja, zöld arborétumunkban, bátran bízhatják a srácokat az animátorainkra, akik – hiszen a Tündérkert Hotelben vagyunk - igazi „tündér-keresztanyaként” bánnak a gyerekekkel.

A játszóház az épületből megközelíthető és egy - a legkisebbek számára készült - picurka játszótérre nyílik, ahol - az árnyas fáknak és praktikus árnyékoló rendszerünknek köszönhetően – akár hosszabb időt is eltölthetnek az apróságok a nyári hőségben.

Tündér Lala játszóház felszereltsége:

 • építőkockák – a jövő mérnökeinek
 • plüssállatok – a majdani állatorvosoknak
 • babák – a kislányoknak, akik egyszer majd anyukák lesznek
 • mini konyha – séftanoncoknak
 • labdák – a focista reménységeknek
 • és még sok-sok színes, gömbölyű, puha, rugalmas, kényelmes, mászható, rágható, húzható, vonható játék

Szitakötő Klub felszereltsége:

 • darts – a „célozgatóknak”
 • csocsó – akik a focit nem csak a tévében szeretik
 • ping-pong asztal labdával, ütőkkel – a fonákok és tenyeresek „szakértőinek”
 • társasjátékok – a nyerni vágyóknak
 • színes festékek, ceruzák – fiatal „művészeinknek”