Sajtóanyag

Tündérkert Noszvajon: családbarát hotel családbarát árakkal

A noszvaji Tündérkert Hotel a gyerekekkel érkező családoknak és a romantikára vágyó pároknak szóló egyedi ajánlatokkal várja vendégeit egész évben. A szálloda történelmi környezetben, hatalmas arborétummal, bababarát felszereléssel, felfrissülést nyújtó fürdőházzal és a noszvaji programok garmadával csábítja a családokat.

Hamar a családok kedvenc szállodája lehet a Tündérkert, ez a vintage stílusú erdei hotel a De la Motte Kastély ősfás parkjában. Az arborétum melletti copf kastély szépen ápolt angolkertjével alkot hangulatos miliőt. A park a közel ezer védett növénnyel és a több száz egzotikus állatfajjal igazán üdítő élményt adó hely a város zaja és forgataga után. A szálloda melletti kastély pedig a közel 300 éves freskóival a hazai barokk egyik különleges gyöngyszeme.

A szálloda szobáinak kialakítása elsősorban a családok kényelmes pihenését szolgálja. A kikapcsolódás mellett, a gyermek kalandorokat hetente animációs programok várják. A kertben foci lehetőség, pingpongasztal, játszótér és homokozó is csábít. Ha borús az idő, a Tündérkert Hotel Fürdőháza nyújt menedéket és felfrissülést a család minden tagjának. Az étteremben bőséges reggelivel és vacsorával szolgálunk. Napközben az étterem átalakul bisztróvá: valódi kávéházi kínálattal, süteményekkel, melegszendviccsel kedveskedünk az megéhezett vendégeknek. Szállodánkban ebéd időben kizárólag a bisztró kínálat érhető el!

A kettesben érkezőknek azt ajánljuk, legyenek hercegei és hercegnői néhány napra a kastélynak. A Tündérkert Hotel hat különleges Isteni mini lakosztálya közvetlenül a kastély mellett kapott helyet. Otthonos, barátságos stílusú, letisztult lakberendezés és a hotel számára egyedileg tervezett textíliákkal ékesített szobák fogadják a vendéget. A mini lakosztályok a kastélyban is megtalálható római istenekről kapták nevüket, így legalább kétszeresen lehet isteni élményben része a pároknak. Hiszen mi is lehet felemelőbb és romantikusabb annál, mint egy barokk kastély mellett lakni, a főépület franciásan pajzán freskóit megcsodálni, nagyot sétálni a parkban, elvonulni a világ elől a hangulatos padokon és gyönyörködni az arborétum szépséges növényeiben? Isteni kislakosztályaink további különlegessége, hogy berendezésük, bár hasonló stílusból merítkezik, mégis néhány apró részletében különbözik egymástól. Romantikus, pároknak szánt csomag ajánlatainkat kifejezetten ezekhez a szobákhoz alakítottuk ki. Itt mindenki szabadon engedheti fantáziáját és visszarepülhet abba az időbe, amikor a saját történelemmel és legendával rendelkező kastélyt grófok és grófnők lakták. Hitte volna, hogy annak idején még Déryné is élvezte a kastély tulajdonosainak vendégszeretetét és előadásával szórakoztatta őket? Biztosan eszébe jut majd ez a gondolat, amikor megpillantja az aprócska amfiteátrumot a kertben.

A szállodának otthont adó Noszvaj Magyarország legtisztább levegőjű települése Eger mellett, a Bükk lábánál. Történelme, páratlan természeti értékei kirándulásokra csábítanak. Érdemes lépésről lépésre felfedezni ezt a varázslatos világot. Ajánlott például az egész családnak biciklire pattanni és körbegurulni a tündérszép táj szelíd dombjain. A szállodai rendszeres programok mellett csábítóak a település saját programjai is.

Próbálják ki a Tündérkert Hotelt, ahol családbarát árakon kapcsolódhat ki az egész család!

Kép: https://drive.google.com/open?id=0Bwa3RXx9oSY5MFMtUnZWcXlJcEU

Képalá: Idegenvezetővel látogatható a De la Motte kastély

Kép: https://drive.google.com/open?id=0Bwa3RXx9oSY5U3U0WHVoQUcwZWc

Képalá: Frissítő élmény babának és mamának a Tündérkert Fürdőházában

Kép: https://drive.google.com/open?id=0Bwa3RXx9oSY5MEtaMHRLSEFvcVE

Képalá: Kényelmesen elférnek a gyerekek az emeletes ágyon a Tündérkert szobáiban