Szobák

Kényelmes ágy, elsötétítés – jó pihenést!

Pároknak ECO, családoknak Eco Kids, Eco Baby vagy Eco Family szobák, romantikára vágyóknak Isteni kislakosztály

Akik nálunk pihentek, egybehangzóan állítják, hogy egyénisége, különleges hangulata van a szállodának, mely jelentős részben az egyedi dizájnnak köszönhető. Az erdei környezet földszíneit lágy vaníliával, tört fehérrel és üde kékkel kompenzáltuk szobáink kialakításakor. A korszerű, egyedi stílusú, gyermek- és bababarát szálloda szobáit a világos tónusok uralják. A koptatott hatású parketta mintája rendhagyó módon a mennyezeten is folytatódik. A különleges ágyfejvégekbe épített lámpák kellemes hangulatvilágításuk mellett nagyszerű olvasási lehetőséget is biztosítanak esténként vendégeink számára. A minőségi, kényelmes ágyak, matracokkal és a remek elsötétítést kínáló függönyökkel pihentető alvást biztosítanak.

Erdei hangulat, erdei kilátás

Szobáink franciaágyas, illetve kétágyas változatban is igényelhetők. Minden szoba saját terasszal rendelkezik, a földszintiek még önálló kertkapcsolattal is. Az összes szobánk természetes hangulatát az erdei kilátás határozza meg. Minden szobánk pótágyazható, valamint kivétel nélkül nem dohányzóak.

Szobatípusok

Eco szobák

Vintage stílusban kialakított Eco szobáinkat elsősorban 2 fő részére ajánljuk. A rengeteg párnával és egyedi textíliákkal kényelmes franciaágy mellett hófehér, kecses vonalvezetésű éjjeliszekrényeken elhelyezheti esti olvasnivalóját, személyes holmijait, hogy kéznél legyenek. Az ágy támlájában beépített olvasólámpák teszik még hangulatosabbá az estéket. A földszinti szobák egytől egyik kertkapcsolattal, erdei kilátással rendelkeznek, míg az emeleti szobák pici erkélyekkel kapcsolódnak a természethez.

Eco Kids szobák

Szállodánk 10 ECO KIDS szobával rendelkezik, melyek méreteiben és stílusukban azonosak a kedvelt Eco szobáinkkal, ám mivel ezeket a szobákat gyerekkel érkező vendégeink számára alakítottuk ki, így fontos része a berendezésnek a legkisebbek kedvenc bútordarabja, az emeletes ágy. Az emeletes ágy alsó része befüggönyözhető, így az itt alvó gyerekek külön kis kuckót hozhatnak létre, ha behúzzák a függönyt. Nos, máris egyformán remek hely az alsó és felső szint is, így biztos, hogy mindkét gyerek élvezni fogja a kuckóját. A berendezés ezekben a szobáinkban is a vintage vonalat viszi tovább, akár a szálloda többi helyisége. A finom pasztellszínek játéka levegőssé teszi az elsősorban praktikus és kényelmes teret.

Eco Family szobák 

ECO FAMILY szobáinkat, melyekből 3 áll vendégeink rendelkezésére, elsősorban családok számára ajánljuk, hiszen egy ajtó kinyitásával egyetlen pillanat alatt egy 34 négyzetméter méretű, egylégterű, kényelmes, dupla fürdőszobás családi apartmant „varázsolunk”, melynek elrendezése 4-5 fő számára is kiváló és kényelmes pihenést biztosít. A kényelmesen tágas Eco Family szobák terasza és minden egyéb berendezése azonos.

Eco Baby szobák

15 ECO BABY szobánk többségét igyekeztünk úgy kialakítani, hogy babakocsival vagy éppen karon ülő vagy tipegő babákkal is a lehető legkönnyebben lehessen megközelíteni. Kényelmes franciaágyat és a hófehér éjjeli szekrényeket ezekben a szobákban egy kinyitható kanapéval vagy bébiággyal egészítjük ki. Így a babák külön, mégis alig több mint egy karnyújtásnyira szundikálhatnak anyutól és aputól. A fürdőszobában pedig kétféle – a speciálisan erre a célra kialakított mosdókagylóra csatlakoztatható – babafürdetési eszköz is igényelhető. Ezen túl beépített pelenkázóasztal, igényelhető WC szűkítő, bili, légzésfigyelő, babapatika is rendelkezésre áll, amelyet a recepción igényelhet.

Isteni kislakosztály

Hat Isteni kislakosztályt alakítottunk ki cseppnyi romantikára is vágyó vendégeink részére. Isteni kislakosztályink különlegessége, hogy a kastély mellett helyezkednek el. Berendezésük, bár hasonló stílusból merítkezik, mégis néhány apró részletében különbözik egymástól. Ezek a szobáink nem számozást, hanem neveket kaptak, mégpedig a kastélyban is megtalálható római istenek ihlették elnevezésüket. Romantikus pároknak szánt csomag ajánlatainkat kifejezetten ezekhez a szobákhoz alakítottuk ki. Ön választhatja ki öt isten közül, melyik birodalmában töltené szívesen napjait. Venus vagy Diana, esetleg Mars, netán Euterpé vagy éppen Ámor? Nincs rossz választás, mert garantáljuk, hogy mindegyik lakosztályunk isteni kényelmet nyújt Önnek és párjának, ám ha mégsem sikerülne dönteni, hát legyen Ön a hatodik szoba uralkodója! Személyre szabjuk Önnek egy különleges gesztussal!

Szállodai szobák felszereltsége

Felszereltség a hálószobákban:

 • Franciaágyak és különágyak (emeletes)
 • Extra kényelmes matracok
 • Pihe-puha ágynemű
 • Választható toll, szivacs és antiallergén párnák (vendégenként 2 darab)
 • Kecses vonalvezetésű éjjeliszekrények fiókkal
 • Praktikus szekrények polcokkal, vállfákkal, öltönytáska felakasztási lehetőséggel, fogassal
 • Megfelelő számú konnektor a laptop és mobiltelefon töltéséhez
 • Sűrű szövésű anyagból készült függönyökkel magasfokú elsötétítési lehetőség és a közlekedési utaktól való elegendő távolság a mély alvásért
 • Olvasólámpa az ágynál
 • Babáknak, gyerekeknek: tummy tub fürdetődézsa, babaágy
 • LCD TV, rádió műholdas adásokkal
 • Wi-Fi

Felszereltség a fürdőszobákban:

 • Tükör – sminkeléshez, borotválkozáshoz
 • Tükör mellett található konnektor – az elektromos higiénés készülékeihez
 • Beépített hajszárító – gyors szárításhoz
 • Szappan, habfürdő, sampon, zuhanysapka
 • Zuhanyfülkés fürdőszobák - a praktikum jegyében
 • Fogmosópohár
 • Babáknak, kisgyerekeknek: pelenkázó, wc ülőke szűkítő, zsámoly a mosdó elé
 • Toalett