Szobák

Kényelmes ágy, elsötétítés – jó pihenést!

Családoknak Eco Kids, Eco vagy Eco Family szobák

Romantikára vágyóknak Eco vagy Isteni romantikus szobák 

Akik nálunk pihentek, egybehangzóan állítják, hogy egyénisége, különleges hangulata van a szállodának, mely jelentős részben az egyedi dizájnnak köszönhető. Az erdei környezet földszíneit lágy vaníliával, tört fehérrel és üde kékkel kompenzáltuk szobáink kialakításakor. A korszerű, egyedi stílusú, gyermek- és bababarát szálloda szobáit a világos tónusok uralják. A koptatott hatású parketta mintája rendhagyó módon a mennyezeten is folytatódik. A különleges ágyfejvégekbe épített lámpák kellemes hangulatvilágításuk mellett nagyszerű olvasási lehetőséget is biztosítanak esténként vendégeink számára. A minőségi, kényelmes ágyak, matracokkal és a remek elsötétítést kínáló függönyökkel pihentető alvást biztosítanak.

Erdei hangulat, erdei kilátás

Szobáink franciaágyas, illetve kétágyas változatban is igényelhetők. Minden szoba saját terasszal rendelkezik, a földszintiek még önálló kertkapcsolattal is. Az összes szobánk természetes hangulatát az erdei kilátás határozza meg. Minden szobánk pótágyazható, valamint kivétel nélkül nem dohányzóak.

Szobatípusok

Eco szobák

Vintage stílusban kialakított Eco szobáinkat elsősorban 2 fő részére ajánljuk. A rengeteg párnával és egyedi textíliákkal kényelmes franciaágy mellett hófehér, kecses vonalvezetésű éjjeliszekrényeken elhelyezheti esti olvasnivalóját, személyes holmijait, hogy kéznél legyenek. Az ágy támlájában beépített olvasólámpák teszik még hangulatosabbá az estéket. A földszinti szobák egytől egyik kertkapcsolattal, erdei kilátással rendelkeznek, míg az emeleti szobák pici erkélyekkel kapcsolódnak a természethez.

Eco Kids szobák 

Szállodánk 10 ECO KIDS szobával rendelkezik, melyek méreteiben és stílusukban azonosak a kedvelt Eco szobáinkkal, ám ezeket elsősorban a gyermekkel érkező vendégeink számára alakítottuk ki. A berendezés ezekben itt is a vintage vonalat viszi tovább, akár a szálloda többi helyisége. A finom pasztellszínek játéka levegőssé teszi az elsősorban praktikus és kényelmes teret. A berendezés további részét képezi a fotelágy/pótágy, így ezeket a szobákat főleg 3 fős családoknak ajánljuk.

Eco Family szobák

Az Eco Family szobák mindegyike franciaággyal felszerelt. Kialakításának köszönhetően, ezt a típust olyan családoknak ajánljuk, akik legalább 2 gyerekkel érkeznek. A berendezés legvonzóbb része a legkisebbek kedvenc bútordarabja, az emeletes ágy, melynek alsó része befüggönyözhető, így az itt alvó gyerekek külön kis kuckót hozhatnak létre maguknak.

Konnekting / egymással összenyitható szobák

Összenyitható szobáink Eco Family felszereltségű szobákból állnak. Ez az elhelyezés elsősorban a nagyobb családok, több generációs utazók számára ideális, hiszen egy ajtó kinyitásával egyetlen pillanat alatt egy 34 négyzetméter méretű, egylégterű, kényelmes, dupla fürdőszobás családi apartmant „varázsolhatunk” magunknak. A konnekting szobák elrendezése akár 4-5 fő számára is kiváló és kényelmes pihenést biztosít.

Isteni romantikus szobák

Hat Isteni szobát alakítottunk ki cseppnyi romantikára is vágyó vendégeink részére. Isteni kislakosztályink különlegessége, hogy a kastély mellett helyezkednek el. Berendezésük, bár hasonló stílusból merítkezik, mégis néhány apró részletében különbözik egymástól. Ezek a szobáink nem számozást, hanem neveket kaptak, mégpedig a kastélyban is megtalálható római istenek ihlették elnevezésüket. Romantikus pároknak szánt csomag ajánlatainkat kifejezetten ezekhez a szobákhoz alakítottuk ki. Ön választhatja ki öt isten közül, melyik birodalmában töltené szívesen napjait. Venus vagy Diana, esetleg Mars, netán Euterpé vagy éppen Ámor? Nincs rossz választás, mert garantáljuk, hogy mindegyik lakosztályunk isteni kényelmet nyújt Önnek és párjának.

Ha mégsem sikerülne dönteni, Önök lehetnek a hatodik szoba uralkodói! 6. Isteni, You&Me szobánkat bármikor személyre szabjuk Önnek! Lepje meg kedvesét ezzel a különleges gesztussal, készíttesse el velünk saját kastélyszobájukat és élvezzék a romantika édes varázsát!

Szállodai szobák felszereltsége

Felszereltség a hálószobákban:

 • Franciaágyak és különágyak (emeletes)
 • Extra kényelmes matracok
 • Pihe-puha ágynemű
 • Választható toll, szivacs és antiallergén párnák (vendégenként 2 darab)
 • Kecses vonalvezetésű éjjeliszekrények fiókkal
 • Praktikus szekrények polcokkal, vállfákkal, öltönytáska felakasztási lehetőséggel, fogassal
 • Megfelelő számú konnektor a laptop és mobiltelefon töltéséhez
 • Sűrű szövésű anyagból készült függönyökkel magasfokú elsötétítési lehetőség és a közlekedési utaktól való elegendő távolság a mély alvásért
 • Olvasólámpa az ágynál
 • LCD TV, rádió műholdas adásokkal
 • Wi-Fi

Felszereltség a fürdőszobákban:

 • Tükör – sminkeléshez, borotválkozáshoz
 • Tükör mellett található konnektor – az elektromos higiénés készülékeihez
 • Beépített hajszárító – gyors szárításhoz
 • Szappan, habfürdő, sampon, zuhanysapka
 • Zuhanyfülkés fürdőszobák - a praktikum jegyében
 • Fogmosópohár
 • Toalett