Vendéglátás

Csak reggeli vagy félpanzió? Ön dönt!

Szinte végtelen a vacsorázási lehetőségek sora

Szállodánkban lehetősége van félpanziós ellátást igényelni, de nem kötelező! A környéken számos étterem kínálja étkeit a kitűnő egri borokhoz. Érdemes megkóstolni a környék nevezetes borvacsoráit! Önnek csak el kell terveznie, mi pedig segítünk a megvalósításban: vacsoraidőben akár kedvezményes transzfert biztosítunk Egerbe is. Ha úgy dönt, természetesen szállodánkban is vacsorázhat. Éttermünkben a legnemesebb egri borokat és a híres pálinkamesterek nedűit is megtalálhatja.
Szezonális ételajánlatainkat mindig a természet rendjéhez igazodva, frissen termő alapanyagokból állítjuk össze.

Szállodánkban biztosított a laktóz- és gluténmentes étkezés; a speciális igényeket, a szállodai érkezés előtt 1 héttel kérjük leadni.

Reggeliben is jók vagyunk!

Mindennap svédasztalos reggelivel várjuk, melyet lehetőség szerint helyi termelők friss termékeiből állítottunk össze. A faluban készített kézműves ételek, szörpök, méz és számos finomság méltán tartoznak vendégeink nagy kedvencei közé. 

A reggeli választéka ízletes sajtok, felvágottak, szezonális zöldségek, gyümölcsök és meleg ételek (rántotta, virsli stb.). Friss, ropogós péksütemények, joghurtok, valamint hideg és meleg reggeli italok színesítik a választékot.

A gyerekek nagy kedvencei szintén szerepelnek étlapunkon. Gondoltunk a legkisebbekre is: baba etetőszékek, cumisüveg melegítő, mikrohullámú sütő, baba evőeszközök és tálkák is hozzátartoznak az étterem felszereléséhez. Bababutikunkban Hipp bébiételek és italok, illetve babavíz vásárolható. A választék színes, biztosan megtalálja minden anyuka a picurka kedvenceit.

Ambrózia Bisztró

Szállodánk recepciójától mindössze néhány lépésre – finom összhangban a szobák és a hotel többi helyiségének stílusával – vintage hangulatú bisztróba toppanhatnak vendégeink. Étel- és italválasztékunkat a bisztrók jellegzetes kínálatából állítottuk össze, ahol a sütemény különlegességek mellett megférnek a klasszikus kávéházi falatok, melegszendvicsek is.

Hűen követve a bisztrók alapszabályát mi is a helyi termelők portékáit választjuk alapanyagul ételeink elkészítéséhez. Valljuk be, könnyű dolgunk van. Noszvaj országszerte híres a finom kézműves termékeiről, különleges lekvárjairól, számos sajtjáról, ízletes húskészítményeiről, omlós pékáruiról, zamatos mézéről és egészséges, friss, vitamindús zöldségeiről, gyümölcseiről. Természetes, hogy a fair trade kereskedelem jegyében mi a helyi termelők kiváló minőségű termékeit választjuk.