Foglalás
Bezár

Esküvő helyszín

A kis kastély és a hozzá kapcsolódó Tündérkert Hotel alig több mint egy órányira Budapesttől és mindössze 10 percre található Egertől az egyik legkedveltebb történelmi városunktól. A dúsan burjánzó 6 hektáros erdővel és botanikus kerttel körül ölelt szálloda és kastély, legendáival, különleges erdei kalandokkal, történelmi felfedezésekkel és a szálloda frissítő fürdőházával élmény teli programokat kínálnak.

Erdei ÁlomesküvőErdei esküvőt tervezel? Angolparkunk évszázados fáinak hűs árnyékában mondhatod ki a boldogító Igen!-t.

A noszvaji Tündérkert Hotel a Bükk hegység déli kapujában fekszik festői környezetben, Eger közelében. Álomesküvődhöz tökéletes helyszínt biztosítunk, a ceremónia választásod szerint a romantikus hangulatú De la Motte kastélyban bonyolítható le, vagy az amfiteátrumban.

Lakodalom családiasanA lakodalom helyszíne Ambrózia Bisztrónk, ahol feszengésmentes, barátságos környezetben ünnepelheted a Nagy Napot. Szakácsaink igényeid szerint klasszikus vagy rendhagyó ételeket főznek, de bármit is választasz, garantáljuk, hogy mindenki jól fogni lakni asztalunknál. Kortyold az esküvői menühöz az ergi borvidék válogatott borait. Legyen felejthetetlen esküvőd, szeretettel látunk!

Mini menyegzőEgyszerű, mégis különleges esküvőt szeretnénk! Egyre többször hangzik el ez a kérés, ezért találtuk ki egyedi, rövid, kis létszámhoz igazított szertartás ajánlatunkat, 2-3 órás személyre szabott vendéglátással, melyet a De la Motte kastély tesz igazán különlegessé!

Fotózás – örök emlékA De la Motte kastély barokk gyöngyszeme mesebeli helyszín az esküvői fotózáshoz. A múlt és jelen együtt szerepel a képen, amely szívet melengető emléke lesz közös életetek kezdetéről. Nálunk tartott esküvő esetén a fotózási helyszínt díjmentesen biztosítjuk!

Általános esküvő ajánlat

Álomesküvő, amiről kislány korod óta álmodtálTartsd nálunk a várva várt Nagy Napot:

  • ha szeretnél egy kastély hercegnőjeként házasodni
  • ha esküvődnek varázslatos helyszínt álmodtál
  • ha az ünneplést több napra tervezitek
  • ha szívesen látjátok vendégül az angolkerti tücskök zenekarát
  • ha vendégeitekkel másnap reggel folytatnátok az ünneplést
  • ha már unod barátnőid egyformára sikeredett esküvőit
  • ha szívesen bíznád a szervezést a feladat minden csínját-bínját jól ismerő, tapasztalt fiatal lányra
  • ha vendégeid „ottalvós” bulira készültek
  • ha ellenállhatatlan a viszonyod a romantikával

így mondj Igent a Tündérkertre!

Telefonszám: +36 30 588 5744
E-mail: rendezveny@oxigenhotel.hu

Esküvő ajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!