Foglalás
Bezár

De la Motte kastély

Noszvaji szállodánk mellett található a De la Motte kastély és a hozzá tartozó 9,5 hektáros angolpark.

Múlt, jelen és jövőEgy csipetnyi történelem, a múlt és a jelen találkozása színesíti egy barokk, copf stílusú kastély képében nálunk töltött napjait. A kastélyban állandó interaktív kiállítás, időszakosan zenés idegenvezetés található. Nagyobb csoportok számára előzetes egyeztetéssel külön idegenvezetést biztosítunk.

De la Motte kastély

KastélykertA kastélykert hatalmas, 9,5 hektáros területén sok fakülönlegesség és díszcserje található, amelyek kézzel fogható közelségbe hozzák környékünk gazdag növényvilágát. Az "angolkert" klasszikus stílusához igazodva a természet adta szabadságelvnek megfelelően nem vágjuk meg a fákat és bokrokat erőszakosan. A tájképi kert nevéhez híven minden növény szabadon, természete szerint növekedhet.

Kastélykert

Zenés idegenvezetésVegyen részt velünk egy időutazáson, amely az 1800-as évek barokk világába repíti! Zenés, kosztümös idegenvezetés, egyedülálló élmény, kellemes hangulat az évszázados falak között. A kastély honlapján megnézheti az aktuális eseményeket.

Idegenvezetés


TündérösvényA Tündérösvény egy mesékkel körbeszőtt, játékos útvonal a kastélykertben, aminek során különböző feladatokat kell teljesíteni a jutalom megszerzéséhez. Gyerkőcöknek, szüleiknek, vagy kalandos kedvű felnőtteknek is szívből ajánljuk, hiszen a mesék sokszor felnőtteknek való mondanivalót tartalmaznak, amiből még mi is tanulhatunk. Kísérje el a tündéreket a kastélyt megmenteni, a huncut koboldokat rosszalkodni, és szelídítse meg a tűzokádó sárkányt!

A programon való részvétel ára: 3 000 Ft / család

Tündérösvény

ÉtkezésA történelmi barangolás és az óriási kastélypark bejárása közben joggal megéhezhet az ember. A Tündérkert Hotel éttermében napközben elérhető snack menüvel, üdítőkkel és kávéval várjuk!

Tündérkert Étterem

Étkezés csoportoknakA kastélyt gyakran látogatják kirándulócsoportok, iskolai csoportok, túracsoportok, közeli sporttáborok résztvevői, illetve céges rendezvények programjának színesítésére is kiváló. 15 fő feletti csoportlétszám esetén igényelhető étkezés: 2 vagy 3 fogásos menü, svédasztalos ebéd, vagy könnyű snack ebéd, amit a Tündérkert Hotel éttermében fogyaszthatnak.

Csoportos étkezési igény esetén kérjen ajánlatot munkatársainktól!

Csoport ajánlatkérés