Foglalás
Bezár

De la Motte kastély

Noszvaji szállodánk mellett található a De la Motte kastély és a hozzá tartozó 9,5 hektáros angolpark.

Múlt, jelen és jövőEgy csipetnyi történelem, a múlt és a jelen találkozása színesíti egy barokk, copf stílusú kastély képében nálunk töltött napjait. A kastélyban állandó interaktív kiállítás található. Nagyobb csoportok számára előzetes egyeztetéssel külön idegenvezetést biztosítunk.

De la Motte kastély

KastélykertA kastélykert hatalmas, 9,5 hektáros területén sok fakülönlegesség és díszcserje található, amelyek kézzel fogható közelségbe hozzák környékünk gazdag növényvilágát. Az "angolkert" klasszikus stílusához igazodva a természet adta szabadságelvnek megfelelően nem vágjuk meg a fákat és bokrokat erőszakosan. A tájképi kert nevéhez híven minden növény szabadon, természete szerint növekedhet.TündérösvényA Tündérösvény egy mesékkel körbeszőtt, játékos útvonal a kastélykertben, aminek során különböző feladatokat kell teljesíteni a jutalom megszerzéséhez. Gyerkőcöknek, szüleiknek, vagy kalandos kedvű felnőtteknek is szívből ajánljuk, hiszen a mesék sokszor felnőtteknek való mondanivalót tartalmaznak, amiből még mi is tanulhatunk. Kísérje el a tündéreket a kastélyt megmenteni, a huncut koboldokat rosszalkodni, és szelídítse meg a tűzokádó sárkányt!

Tündérösvény

ÉtkezésA történelmi barangolás és az óriási kastélypark bejárása közben joggal megéhezhet az ember. A Tündérkert Hotel éttermében napközben elérhető menüvel, üdítőkkel és kávéval várjuk!

Tündérkert Étterem

Étkezés csoportoknakA kastélyt gyakran látogatják kirándulócsoportok, iskolai csoportok, túracsoportok, közeli sporttáborok résztvevői, illetve céges rendezvények programjának színesítésére is kiváló. 15 fő feletti csoportlétszám esetén igényelhető étkezés: 2 vagy 3 fogásos menü, svédasztalos ebéd, amit a Tündérkert Hotel éttermében fogyaszthatnak.

Csoportos étkezési igény esetén kérjen ajánlatot munkatársainktól!

Csoport ajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!