Foglalás
Bezár

De la Motte kastély

Noszvaji szállodánk mellett található a De la Motte kastély és a hozzá tartozó 9,5 hektáros angolpark.

Múlt, jelen és jövő



Egy csipetnyi történelem, a múlt és a jelen találkozása színesíti egy barokk, copf stílusú kastély képében nálunk töltött napjait. A kastélyban állandó interaktív kiállítás található. Nagyobb csoportok számára előzetes egyeztetéssel külön idegenvezetést biztosítunk.

De la Motte kastély

Kastélykert



A kastélykert hatalmas, 9,5 hektáros területén sok fakülönlegesség és díszcserje található, amelyek kézzel fogható közelségbe hozzák környékünk gazdag növényvilágát. Az "angolkert" klasszikus stílusához igazodva a természet adta szabadságelvnek megfelelően nem vágjuk meg a fákat és bokrokat erőszakosan. A tájképi kert nevéhez híven minden növény szabadon, természete szerint növekedhet.



Tündérösvény



A Tündérösvény egy mesékkel körbeszőtt, játékos útvonal a kastélykertben, aminek során különböző feladatokat kell teljesíteni a jutalom megszerzéséhez. Gyerkőcöknek, szüleiknek, vagy kalandos kedvű felnőtteknek is szívből ajánljuk, hiszen a mesék sokszor felnőtteknek való mondanivalót tartalmaznak, amiből még mi is tanulhatunk. Kísérje el a tündéreket a kastélyt megmenteni, a huncut koboldokat rosszalkodni, és szelídítse meg a tűzokádó sárkányt!

Tündérösvény

Étkezés



A történelmi barangolás és az óriási kastélypark bejárása közben joggal megéhezhet az ember. A Tündérkert Hotel éttermében napközben elérhető menüvel, üdítőkkel és kávéval várjuk!

Tündérkert Étterem

Étkezés csoportoknak



A kastélyt gyakran látogatják kirándulócsoportok, iskolai csoportok, túracsoportok, közeli sporttáborok résztvevői, illetve céges rendezvények programjának színesítésére is kiváló. 15 fő feletti csoportlétszám esetén igényelhető étkezés: 2 vagy 3 fogásos menü, svédasztalos ebéd, amit a Tündérkert Hotel éttermében fogyaszthatnak.

Csoportos étkezési igény esetén kérjen ajánlatot munkatársainktól!

Csoport ajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!