Foglalás
Bezár

Tündérösvény

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis falucska: Noszvaj, amelyet tiszta levegőjéről és finom lekváros buktájáról ismertek messze földön is. Noszvaj középpontjában van egy kastély: a De la Motte kastély, amit sok-sok évvel ezelőtt huncut kis koboldok támadtak meg.

Lerombolták a tetőt, összefirkálták a festményeket, megtépkedték De la Motte ezredes ruhájának szegélyét, kiborították a finom levest az étteremben és letépkedték a fák ágait, egyszóval minden rosszaságot elkövettek, amit csak el tudsz képzelni. Kíváncsi vagy rá, hogyan sikerült a huncut koboldokat megszelídíteni, és hogyan indult ismét virágzásnak ez a gyönyörű hely?

Tarts velünk egy kalandos-mesés útra a Tündérkert Hotellel szomszédos De la Motte kastély parkjában, ahol 5 tündér találkozik egy mesében a koboldokkal és a tüzet okádó sárkánnyal. A mesék folyamán haladva azt is megtudod, hogy hol lakik a kőkapun álló unikornis kistestvére!

Családoknak, gyerekeknek és játékos kedvű felnőtteknek is ajánljuk a szórakoztató-fejlesztő mesesorozatot önállóan vagy akár kalandvezetéssel is!

Időtartam: 1-3 óra

A Levegőtündér erkélye



Noszvajon, az ország egyik legtisztább levegőjű településén a Levegőtündér minden nap megtisztítja a levegőt, összeszedi a port, kipufogógázt és füstöt. Megkéri a fákat, hogy leveleikkel segítsenek oxigént termelni, hogy még frissebb és egészségesebb legyen a levegő.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!