Foglalás
Bezár

Osztálykirándulás

A noszvaji Tündérkert Hotel osztálykirándulások kedvelt helyszíne, számos látnivaló, történelmi és kulturális nevezetesség, kulináris élmények és mindenekelőtt gyönyörű környezet és harapnivalóan friss levegő köszönti kisebb-nagyobb vendégeinket.

Történelmi utak



Noszvaj, a mi falunk történelmi jelentőségét épületeink őrzik. A De la Motte kastély a hazai barokk kastélyépítés miniatűr gyöngyszeme, ám nem csupán barokk jegyekkel büszkélkedik. A kastély napjainkban múzeumként látogatható, az idegenvezetéshez időpont-egyeztetés szükséges. A református templom 1928-ban újjáépült, majd növényi motívumokkal díszített fakazettái is restaurálásra kerültek.

De la Motte kastély

Osztálykirándulások helyszíne



Osztálykirándulást tervez? Nincs programötlete? A legjobb helyen jár! A noszvaji Tündérkert Hotel osztálykirándulások kedvelt helyszíne, számos látnivaló, történelmi és kulturális nevezetesség, kulináris élmények és mindenekelőtt gyönyörű környezet és harapnivalóan friss levegő köszönti kisebb-nagyobb vendégeinket. Meseút, Tündérösvény, sportos játékok vagy inkább formális tanórák legyenek hangsúlyosabbak?

Programok a közelben

Egyedi programok



Komplett programcsomagot állítottunk össze osztályok számára, amelyben a kultúra és művelődés mellett a szórakozás is megjelenik! A barokk kastély megismerése után a kastélykertben a játékos-kalandos Tündérösvény feladatait lehet megoldani, végül egy ebéddel zárjuk a kirándulást.

De la Motte kastélyprogram

Étkezés és szállás



Ebéd kérhető szállás foglalása nélkül is. Csoportok előzetes egyeztetéssel rendelhetnek 2 vagy 3 fogásos menüt, svédasztalos étkezést, illetve könnyű snack ebédet.

A szállást is igénylő csoportjaink (szobáink max 3 fő elhelyezésére alkalmasak) kérhetnek reggelit, vacsorát, vagy akár teljes ellátást is.
Kérjen ajánlatot, mondja el elképzeléseit kollégánknak!

Erdei iskola



A Tündérkert Hotel Noszvaj központjában található, azonban az épületet körülölelő 9,5 hektáros angolpark elérhető közelsége miatt akár kültéren is lehet órákat tartani. Erdei iskolaként órák tartásához rossz idő esetén klimatizált termeink használhatóak.

Angolpark

Kirándulási lehetőségek



Környékünkön számos túraútvonal elérhető, amelyeket gyalog vagy két keréken gurulva is érdemes bejárni. A Várhegyen található egykori vár falai vagy a kaptárkövek tanösvénye is iskolai kirándulás kedvelt célpontjai. Eger közelsége lehetővé teszi, hogy rövid kirándulások keretében a tanulók Eger kulturális örökségével is megismerkedjenek. Séta az egri várban, a Dobó téren, csillagvizsgáló és Marcipánmúzeum? Tökéletes program osztálykiránduláshoz, iskolai kiránduláshoz!

Rendezvény ajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!