Foglalás
Bezár

Fürdőház

Fürdőház a minimalizmus jegyében. A kevesebb néha több! Frissítő fürdőházunk 7*7 méteres beltéri medencéje csobbanásra csábít, lágyan hullámzó, kék vize finom játékosságot alkot a falak erősebb kék tónusával. A hangulatos világítás nyugalmat áraszt. Fürdőházunk és szaunáink nem szállóvendégeink részére is nyitva állnak. Szeretettel várjuk!

Fürdőház a minimalizmus jegyében



A kevesebb néha több! Frissítő fürdőházunk 7*7 méteres beltéri medencéje csobbanásra csábít, lágyan hullámzó, kék vize finom játékosságot alkot a falak erősebb kék tónusával. A hangulatos világítás nyugalmat áraszt. Fürdőházunk és szaunáink nem szállóvendégeink részére is nyitva állnak. Szeretettel várjuk!

Ha mérges lenne



A fürdőházban található szauna és infraszauna nyújt méregtelenítésre lehetőséget, illetve támogatja a teljes testi- lelki feltöltődést. A finn szauna nagyon magas hőmérsékletű, általában 80-90 fokos, használata után jeges vagy nagyon hideg vízzel való zuhanyzás javasolt. Az infraszaunában infrasugarak melegítenek, és hőmérséklete valamivel alacsonyabb, mint a klasszikus finn szaunáé. Azonban legalább olyan hatékony, mivel az infrasugarak jótékony hatása a bőr mélyebb rétegeiben érvényesül.

Halpedikűr



Azon kívül, hogy a lábfürdő kitűnő relaxáló hatású és a halak mikro masszázsa kényeztet minket a víz alatt, egészségünkre is jó hatással van a halpedikűr. Ápol: már az első kezelés után érezhetően tisztul a bőr, feloldja a görcsös izomcsomókat, még a stresszoldásban is segít. A fürdőzők bőrkeményedéseit, elhalt hámrétegeit eltávolító halak kíméletesen és hatékonyan ápolnak. Pikkelysömör vagy egyéb bőrbetegségek esetén komoly életminőség-javulást jelenthet egy-egy kezelés. Gyerkőcök is igénybe vehetik!

A múlt és jelen találkozása



Napozóteraszunk kis hotelünk üde színfoltja tavasztól őszig, ahol élvezhetik a magával ragadó hangulatot. Vagy inkább a természet közelségére vágyik? A De la Motte kastély szomszédságában 9,5 hektáros kastélykertben találhat napos területet, vagy hűsölhet évszázados fáink ragyogó árnyékában.

Legyen Ön is szállodánk vendége!


Foglalok

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!