Foglalás
Bezár

Fürdőház

Fürdőház a minimalizmus jegyében. A kevesebb néha több! Frissítő fürdőházunk 7*7 méteres beltéri medencéje csobbanásra csábít, lágyan hullámzó, kék vize finom játékosságot alkot a falak erősebb kék tónusával. A hangulatos világítás nyugalmat áraszt. Fürdőházunk és szaunáink nem szállóvendégeink részére is nyitva állnak. Szeretettel várjuk!

Fürdőház a minimalizmus jegyében



A kevesebb néha több! Frissítő fürdőházunk 7*7 méteres beltéri medencéje csobbanásra csábít, lágyan hullámzó, kék vize finom játékosságot alkot a falak erősebb kék tónusával. A hangulatos világítás nyugalmat áraszt. Fürdőházunk és szaunáink nem szállóvendégeink részére is nyitva állnak. Szeretettel várjuk!

Ha mérges lenne



A fürdőházban található szauna és infraszauna nyújt méregtelenítésre lehetőséget, illetve támogatja a teljes testi- lelki feltöltődést. A finn szauna nagyon magas hőmérsékletű, általában 80-90 fokos, használata után jeges vagy nagyon hideg vízzel való zuhanyzás javasolt. Az infraszaunában infrasugarak melegítenek, és hőmérséklete valamivel alacsonyabb, mint a klasszikus finn szaunáé. Azonban legalább olyan hatékony, mivel az infrasugarak jótékony hatása a bőr mélyebb rétegeiben érvényesül.

Halpedikűr



Azon kívül, hogy a lábfürdő kitűnő relaxáló hatású és a halak mikro masszázsa kényeztet minket a víz alatt, egészségünkre is jó hatással van a halpedikűr. Ápol: már az első kezelés után érezhetően tisztul a bőr, feloldja a görcsös izomcsomókat, még a stressz oldásban is segít. A fürdőzők bőrkeményedéseit, elhalt hámrétegeit eltávolító halak kíméletesen és hatékonyan ápolnak. Pikkelysömör vagy egyéb bőrbetegségek esetén komoly életminőség-javulást jelenthet egy-egy kezelés. Gyerkőcök is igénybe vehetik!

A múlt és jelen találkozása



Napozóteraszunk kis hotelünk üde színfoltja tavasztól őszig, ahol élvezhetik a magával ragadó hangulatot. Vagy inkább a természet közelségére vágyik? A De la Motte kastély szomszédságában 9,5 hektáros kastélykertben találhat napos területet, vagy hűsölhet évszázados fáink ragyogó árnyékában.

Kastélykert

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!