Foglalás
Bezár

Gasztronómia bio- és kézműves ételek

Noszvaj olyan hagyományokat élesztett fel az elmúlt években, melyek méltán teszik napról napra népszerűbbé a szelíd dombok között megbúvó, bűbájos települést.

Noszvaj a gasztro-kalandorok nagy kedvence



Generációkon át örökölt családi receptek alapján készített mennyei ízű házi sajtok, lekvárok, húskészítmények és péksütemények készülnek a portákon. Sétálgatás közben azonnal szembetűnik, hogy szinte minden ház kapuján találhatunk kis táblácskákat "Házilekvár és birsalmasajt eladó" vagy hasonló feliratokkal. Szállodánk is szívesen szerzi be finomabbnál finomabb alapanyagait és ínyencségeit helyi termelőktől és készítőktől. Amikor eljön hozzánk, a közelben sétálva megkóstolhatja ön is a zamatos házi lekvárokat, omlós péksüteményeket, különleges sajtjainkat, melyek szinte kivétel nélkül a helyi termelők remekei.

Gasztro élmények a Tündérkert Hotelben



Térítésmentes programlehetőség szállodánkban a lekvár kóstoló: Erzsike néni a környéken termesztett édes gyümölcsökből, hagyományos készítésű házi lekvárokkal ismerteti meg Vendégeinket! Ha valamelyik nagyon ízlik, természetesen vásárolhatnak Erzsike nénitől.

A program meghatározott napokon elérhető. Érdeklődjön recepciónkon! +36 30 147 04 92

Borkóstoló programunkat vétek lenne kihagyni. Szállodánk közelében, egy igazi noszvaji pincében kerül megrendezésre minden nap 16 órakor kezdődő 1 órás gasztronómiai élményünk.

4 boros kóstolást kínálunk, borkorcsolyával!

Részletes információ recepciónkon érhető el! +36 30 147 04 92

Helyi gasztronómiai élmények



Egy ilyen gazdag gasztronómiai hagyományokkal rendelkező településen szinte vétek lenne kihagyni az élményt, amit a helyiek főztje és vendégszeretete jelent. Éppen ezért döntöttünk amellett, hogy a Tündérkert Hotel szálláscsomagjait „csak” reggelivel kínáljuk. Természetesen van lehetőség a szálloda Bisztrójában és éttermében a déli és az esti étkezésekre is, de mi szerettük volna szélesre tárni a lehetőségek kapuját Önök előtt, hogy ne legyenek helyhez kötve az étkezések miatt, hanem, ahogyan a táj szépségével, a borvidékkel, úgy a helyi gasztronómiával is legyen alkalmuk megismerkedni.


Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!