Foglalás
Bezár

Csoportok, táborok

A falu közepén, közvetlenül a botanikus kerthez csatlakozva áll a copf stílusú kis kastély és szálloda. Már a település határában táblák jelzik, hogy az egész évben nyitva tartó kastély-múzeummal is büszkélkedő épület merre található a dombok között kanyargó úton.

Kitűnő helyszín társaságoknak



A Tündérkert Hotel a noszvaji De la Motte kastély szomszédságában kiváló helyszín táborok, elvonulások rendezéséhez. Családias kis szállodánk specialitása minden olyan klasszikus vagy rendhagyó rendezvény, melyet különleges környezetben és feszengésmentes atmoszférában terveznek létrehozni. Profi szervezőcsapatunk megvalósítja elképzeléseit,- sőt szívesen adunk ötleteket, tapasztalatainkból merítve. Bízza ránk a szervezés gondját, és kapcsolódjon ki teljesen! Visszatérő vendégeinket természetesen egyedi ajánlatokkal és baráti üdvözlettel várjuk családias kis szállodánkban.

Vadregényes helyszín



A festői Noszvaj, az ország egyik legtisztább levegőjű települése szépségével és különleges hangulatával is rabul ejti az idelátogatók szívét. A 9,5 hektáros kastélypark árnyas fái alatt, az amfiteátrum területén vagy klimatizált termeink egyikében gyakorlatilag bármilyen jellegű óra megvalósítható, legyen szó mozgás- gyakorlásról vagy elméleti oktatásról.

Komplett programszervezés



Egyedi programcsomagokat állítunk össze a csoport igényei szerint, vagy kész ajánlataink közül választhatnak. Barokk séta a szomszédos De la Motte kastélyban, utána a Tündérösvény rejtvényeinek megoldása a kastélykertben, végül egy jóízű ebéddel zárhatják az interaktív programot. Kalandosabb kedvűeknek jó szívvel ajánljuk a Magtár-értéktár látogatásával egybekötött borkóstolót, de szívesen megszervezünk más jellegű programot is!

De la Motte kastélyprogram

Vidéki hangulat – közvetlenül



Noszvaj, a mi falunk rengeteg látnivalót és jobbnál jobb falatokat, helyi borokat rejt az idelátogatók számára. A noszvaji nyitott portákon a helyi különlegességeket, kemencés ételeket és házi borokat kóstolhat - természetesen szezonális jelleggel, az aktuális terméssel összhangban.

Étkezés



Reggelit, vacsorát, de megbeszélés alapján akár teljes ellátást is kérhet a csoport, így valóban csak a tudás átadására, a résztvevőknek pedig a tanulásra kell összpontosítaniuk. Ebédre választható egyeztetés alapján 2 vagy 3 fogásos menü, svédasztalos étkezés, illetve könnyű snack ebéd. Ezen kívül kávészünet ajánlatainkból is válogathat!

Kaptárkövek – a föld energiája



A kaptárkövek rendeltetéséről számos legenda kering: egyes vélekedések szerint a Föld energiája tükröződik bennük. Ismerje meg ezeket a különleges kúpokat, tapaszalja meg energiájukat és áramoltassa! Noszvaj egyedi és utánozhatatlan atmoszférája nem csak a kaptárkövek közelében tapasztalható meg. A források tiszta vizénél vagy a Kövesdi-kilátó magaslatán is kapcsolódhat a természettel. Kapcsolódjon velünk, kapcsolódjon ki nálunk!

Miért válasszon minket:



  • Könnyű megközelítés díjmentes parkolással, vagy tömegközlekedéssel
  • Noszvaj bájos vidéki hangulata varázsütésre feledteti a városi lüktetést
  • A természet közelsége nyugtató, relaxáló hatással van a résztvevőkre
  • Természetes megvilágítású, igény szerint ergonomikus bútorokkal berendezett rendezvénytermek
  • Minden termünk légkondicionált, szabályozható fűtéssel és hűtéssel rendelkezik
  • Díjmentes vezeték nélküli internet hozzáférés a rendezvénytermekben és a közösségi terekben
  • Segítség indoor- és outdoor programok szervezésében
  • Vintage stílusú szobáink a hotelben – hogy Önt is elvarázsoljuk
  • Fürdőházunk használata – hogy a kötött programok után legyen lehetőség pihenni is
  • Catering – ha házias fogásokat tervez, ételérzékenység, speciális diéta is megoldható

Rendezvény ajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!