Foglalás
Bezár

Vendéglátás

Szállodánk recepciójától mindössze néhány lépésre vintage hangulatú bisztróba toppanhatnak vendégeink. Szezonális ételajánlatainkat mindig a természet rendjéhez igazodva, frissen termő alapanyagokból állítjuk össze.

Éttermünk nyitvatartása:
Svédasztalos reggeli: 8-10 óráig

Ebéd: 11-17 óráig étlapról rendelt snack menüt fogyaszthatnak az étteremben

Svédasztalos vacsora: 18-20 óráig*

Italfogyasztás: 8-20 óráig üdítőt, kávét, egyéb italokat fogyaszthatnak az étteremben.

Szállodánkban biztosított a laktóz- és gluténmentes étkezés; a speciális igényeket, a szállodai érkezés előtt 1 héttel kérjük leadni!

Reggeliben jók vagyunk!Mindennap svédasztalos reggelivel várjuk vendégeinket. A reggeli választéka ízletes sajtok, felvágottak, szezonális zöldségek, gyümölcsök és meleg ételek (rántotta, virsli stb.). Friss, ropogós péksütemények, joghurtok, valamint hideg és meleg reggeli italok színesítik a választékot.

Ízletes vacsora a teljes feltöltődésértVacsorára ízletes, házias ételek készítünk, hogy az egész napos kirándulásban elfáradt vendégeink feltöltődjenek. Éttermünkben a legnemesebb egri borokat és a híres pálinkamesterek nedűit kortyolhatja a vacsora fogásaihoz.

Élőzenés vacsorák péntek és szombat este*Családias éttermünkben a svédasztalos vacsora már nem csupán finom ételeinkről híres hétvégente! Kellemes élőzene kíséretében lakhatnak jól legjobb ételeinkkel, és az egri borvidék válogatott nedűit kortyolhatják. Szállóvendégeink részére külön bejelentkezés nem szükséges, külsősöknek asztalfoglalás kötelező az alábbi telefonszámon: +36305885744.

SzállóvendégeknekCsaládias noszvaji szállodánk éttermében péntek és szombat esténként a svédasztalos vacsora már nem csupán finom ételeinkről híres! Hétvégente élőzene kíséretében falatozhatunk, és az egri borvidék válogatott nedűit kóstolhatjuk. Szállóvendégeink részére külön bejelentkezés nem szükséges.

Svédasztalos vacsora: 18-20 óráig
Élőzene: 18-22 óráig

Külsősöknek (csak vacsorára érkezőknek)Szeretettel látjuk vacsorára a környéken lakókat, vagy a Noszvajra utazó látogatókat is! Külsősöknek asztalfoglalás kötelező (minden héten csütörtök 18 óráig kérjük az igényeket leadni) az alábbi telefonszámon: +36305885744.

Külsősöknek (nem szállóvendégeknek) a program ára tartalmazza a svédasztalos vacsorát, az élőzene-szolgáltatást, és fejenként 1 pohár welcome drink (sör, bor vagy házi limonádé) fogyasztását. Az ezen felüli fogyasztást kérjük, egyénileg rendezzék.

Ár: 6 000 Ft / fő

Svédasztalos vacsora: 18-20 óráig
Élőzene: 18-22 óráig