Foglalás
Bezár

Tündérkert Hotel Noszvaj

Akik nálunk pihentek, egybehangzóan állítják, hogy egyénisége, különleges hangulata van a szállodának, mely jelentős részben az egyedi stílusnak köszönhető. A múlt és jelen találkozása mentén született, egyedi stílusú belső tereinket világos tónusok uralják.

Erdei hotel, erdei hangulat, erdei kilátás



Kis szállodánk a De la Motte kastély kertjének szomszédságában fekszik, tehát a vendégek a nap minden percében gyönyörködhetnek a természetben. Az erdei környezet földszíneit lágy vaníliával, tört fehérrel és üde kékkel kompenzáltuk szobáink kialakításakor. A koptatott hatású parketta mintája rendhagyó módon a mennyezeten folytatódik.

Aktív nap, pihentető éj



Egy aktív pihenéssel töltött nap után igazi felüdülés az ország egyik legtisztább levegőjű településén aludni! Szobáink hangulatát az erdei kilátás és a természet közelsége határozza meg. A minőségi, kényelmes ágyak, matracokkal és a remek elsötétítést kínáló függönyökkel pihentető alvást biztosítanak. Szobáink franciaágyas, illetve kétágyas elrendezésben is igényelhetők. Sok szoba parkra néző erkéllyel rendelkezik, a földszintiek önálló kertkapcsolattal. Szobáink pótágyazhatók, a zuhanyzó mérete 70x70 cm, valamint kivétel nélkül nemdohányzók.

Legyen Ön is szállodánk vendége! Ismerje meg ajánlatainkat!

Megnézem az ajánlatokat

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!