Foglalás
Bezár

Szabadidős programok

Hotelünk a Bükk hegység déli kapujában található az ország egyik legtisztább levegőjű településén. Noszvaj, a mi falunk számos látnivalót rejt, a környéken elérhető túraútvonal egyike mentén pedig a természettel kapcsolódva élheti át a környék hangulatát.

Aktív hotel, aktív élmények



Síkfőkút, Attila forrás, Várhegy, kaptárkövek a legközelebbi célpontok. Merészebb, gyakorlottabb kirándulók egész napos barangolásokat tehetnek a szélrózsa minden irányába. Földön, vízen, két keréken!

A recepción készségesen segítünk a legérdekesebb látnivaló kiválasztásában, vagy a legkönnyebb útvonal megtalálásában.

Szabadtéri programok a környéken

Gyalog vagy két keréken?



A környék felfedezése most már kerékpárral is könnyen elérhető, recepciónkon szezonálisan kölcsönözhetők biciklik. A falu közeli pontjai: a barlanglakások, a síkfőkúti tó, a református templom, a Gazdaház, és a Magtár is mindössze pár perc tekeréssel elérhető. Ha messzebbre vágyik az ember, akkor is számos útvonal közül választhat.

Árak:

3 500 Ft / kerékpár / 3 óra
5 000 Ft / kerékpár / egész nap

Múlt, jelen és jövő – De la Motte kastély



Aktív hotelünk szomszédságában található a hazai kastélyépítés miniatűr remeke, a késő barokk, copf stílusú De la Motte kastély. Egy csipetnyi történelem, a múlt és a jelen találkozása színesíti Noszvajon töltött idejét. A kiskastély bejárása rövid program, amit kiegészíthetnek a kertben található mesés-játékos Tündérösvény feladatainak megoldásával. Nagyobb kirándulócsoportok esetén idegenvezetést biztosítunk!

De la Motte kastély

Kastélykert



Az épülethez tartozó kastélykert 9,5 hektárnyi területén számos fakülönlegesség és díszcserje is található. Az "angolkert" barokk stílusú klasszikus vonásait megőriztük, így a természet adta szabadságelvnek megfelelően a fákat és bokrokat nem vágjuk meg erőszakosan. A tájképi kert nevéhez híven minden növény természete szerint növekedhet.

Kastélykert

Tündérösvény



A Tündérösvény egy mesékkel körbeszőtt, játékos útvonal a kastélykertben, aminek során különböző feladatokat kell teljesíteni a jutalom megszerzéséhez. Gyerkőcöknek, szüleiknek, vagy kalandos kedvű felnőtteknek is szívből ajánljuk, hiszen a mesék sokszor felnőtteknek való mondanivalót tartalmaznak, amiből még mi is tanulhatunk. Kísérje el a tündéreket a kastélyt megmenteni, a huncut koboldokat rosszalkodni, és szelídítse meg a tűzokádó sárkányt!

Tündérösvény

Frissítő fürdőház



Fürdőházunk medencéje frissítő csobbanásra csábítja vendégeinket. A 7*7 méteres beltéri medence lágyan hullámzó, kék vize finom játékosságot alkot a falak erősebb kék tónusával. Napozóteraszunk tavasztól őszig üde színfoltja szállodánknak, ahol élvezhetik a kiváló hangulatot. A szervezet méregtelenítéséhez a fürdőházban található szauna és infraszauna nyújt lehetőséget, valamint segíti a teljes testi-lelki feltöltődést.

Fürdőház

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!