Foglalás
Bezár

Vidd a kollégáid a fák közé!

Nyáron sem kell lemondani a céges összejövetelekről! Sőt, kifejezetten jót tehet, ha akár egy, akár több napra magára hagyjuk a családot, hadd boldoguljanak egy kicsit nélkülünk.

A Balcsi ilyenkor fullon van, akárcsak a legtöbb hazai tó és környéke, ezért érdemes más területre tervezni a programot: egy hatalmas angolparkba, ahol akár 300-an is kényelmesen el tudtok férni! A Tündérkert Hotel Noszvajon, a legtisztább levegő településen várja az összekovácsolásra váró, vagy az esetleg nagyon is jól működő munkahelyi csapatokat!

Vagy ezért vagy azért, de mindig van ok és lehetőség egy kis lazulásra, beszélgetésre, kiszakadásra a munkahelyi környezetből. És hol lehet a leginkább leengedni és hangoskodni? Természetesen egy szuper, lehetőségekkel teli szabadtéri rendezvényhelyszínen, pont olyannal, mint amivel a Tündérkert Hotel büszkélkedhet.

Hogy mivel lehet az Eger közelében lévő Tündérkert Hotelben tervezni? Céges rendezvényhelyszínként egy 9 hektáros, gyönyörűen karban tartott, bérelhető angolparkkal, amelyet a csapat igényei szerint rendezünk be színpaddal, sörpaddal, sátrakkal, kalandparkkal, ahol piknikezni, bográcsozni, grillezni is lehet!

Főzzetek közösen, építsétek a csapatot, az emberi-baráti kapcsolatokat, hiszen az élet nem csak munkából áll! Hűsöljetek, nevessetek, pihenjetek, iszogassatok a hatalmas fák árnyékában, kapcsolódjatok ki és töltődjetek fel baráti érzésekkel!

Ha komolyabb elképzelések lennének, például izgalmas és vidám feladatokkal tarkított csapatépítést szeretnétek, rendezvényszervező kollégáink rengeteg ötlettel tudnak benneteket lázba hozni, kreativitásuk végtelen, akárcsak a ráérzésük arra, hogy a terveket mivel lehet még inkább feldobni!

A csapatépítés sohasem kidobott pénz. Egy-egy ilyen alkalom olyan erejű élménnyé tudja kinőni magát, hogy minden befektetést garantáltan meghálál, a kollégák elégedettek lesznek, és azt érzik, ők is fontos elemei a rendszernek, ők is részei a közös sikereknek és elismerik munkájukat.

Ellazulnak, fellélegeznek, megmutatják magukat abban a formájukban is, amelyet csak kevesen ismerhetnek a cég falain belül. A legjobb dolgozó pedig az az elégedett dolgozó, aki egyik legjobb céges élményét egy csapatépítésnek köszönheti!

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!