Foglalás
Bezár

Esküvő télen? Fantasztikus ötlet!

Lehet, hogy most még furának tartod, ha egy ifjú pár ebben az évszakban, a vacogós téli időjárásban szeretne egybekelni, de mire ezt elolvasod, megérted, miért tartjuk olyan jó lehetőségnek a téli menyegzőt.


Ma már nem mindenki álmodik a hagyományos esküvőről és nagy lakodalomról, így egyre inkább előtérbe kerültek az egyedi, különleges lehetőségek. Mindez nem csak a helyszínek változatoságára igaz, hanem az időpontokra is. Egyre több pár dönt úgy, hogy semmi kedvük a nyári hőségben meggyulladni, futószalagon érkezni a szertartás helyszínére, ahol olykor még az egymást követő násznép is összekeveredik.

Miért ne lehetne egybekelni nyugodtan, egy kevésbé zsúfolt időszakban? Még az is lehet, hogy a téli hidegben is kellemesebb lesz betérni a zárt rendezvényhelyszínre, mint a forróságban ájuldozni a napon.

Érveink a téli esküvő mellett



  • Könnyű lesz a kiválasztott időpontot lefoglalni, hiszen nem kell más párokkal versenyeznetek.
  • Álmaid esküvőhelyszínén is kevésbé van tele a naptár, így egyszerű lesz a szertartást és az azt követő kis vendéglátást vagy nagy lakodalmat összekötni.
  • Ha menyasszonyként zártabb, hosszú ujjú ruháról álmodozol, kellemesen fogod érezni benne magad télen. Ráadásul bátran használhatsz kiegészítőket, igazán feldobja az öltözéket egy poncsó, kiskabát, sál vagy boleró. Mindezek felett a ruhákból is szélesebb a kínálat ilyenkor, akár a kiválasztott dátumhoz közeli időpontban is lesz miből válogatni.
  • Könnyebben találsz az esküvőt segítő szolgáltatókat is, a fotós, videós, fodrász stb. is kevésbé van leterhelve télen.
  • Különleges hangulatot adnak a gyertyák, egy kandalló, a forró italok… ez a melegség összehozza a társaságot.
  • Kisebb költségvetéssel számolhattok, hiszen a nyári esküvőszezonon kívül a legtöbb helyszín és szolgáltató kedvezményes árakkal várja az ifjú párt.

Milyen a téli esküvő a De la Motte kastélyban?



A kis kastély és a hozzá kapcsolódó Tündérkert Hotel a Bükk hegység déli kapujában fekszik festői környezetben, alig több mint egy órányira Budapesttől és mindössze 10 percre Egertől.

A romantikus hangulatú kastélyban fejedelmi környezetben kelhettek egybe, ha rövid és szűk körű szertartást terveztek. A 2-3 órás személyre szabott vendéglátást igazán különlegessé teszi a kastély atmoszférája. Ha maximum 15 fő résztvevővel tervezitek a nagy eseményt, a De la Motte kastélyban három csomagból is választhattok:

  • Bronz csomag: szertartás a De La Motte kastélyban vagy a parkban, közös pezsgőzéssel
  • Ezüst csomag: szertartás a kastélyban vagy a parkban, közös pezsgőzéssel, welcome pogácsa és limonádé, ásványvíz
  • Arany csomag: szertartás a kastélyban vagy a parkban, alap díszítéssel, közös pezsgőzéssel, állófogadás



Nálunk egy varázslatos helyszínen, a kastély hercegnőjeként mondhatod ki a boldogító Igen-t. Képzeld el az érzést, ahogy begördül a kocsi a hatalmas kapun, akár egy hintóval érkeznél a kastély előkertjébe. Már látod magad előtt, ahogy kecsesen kiszállsz, kísérőddel együtt felmentek az ódon lépcsőn egészen a kastély kapujáig, ahol már várnak a szeretteid. Az épületbe lépve elétek tárul a boltíves fogadó tér és az emeletre vezető köríves lépcsők. A szertartás helyszíne meghitt és csendes, a vendégekre fejedelmi terített asztal vár. Itt minden apró részlet a régi időket idézi. Lehet ennél romantikusabb életed nagy napja?

Ha pedig úgy tervezitek, hogy a meghívottakkal szeretnétek hosszabb időt eltölteni, a kastélyhoz közvetlenül kapcsolódó Tündérkert Hotelben szeretettel várnak több napra, egy feledhetetlen, közösen eltöltött hétvégére.

Kérd ajánlatunkat

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!