Foglalás
Bezár

Évzáró ünnepség

Évzáró rendezvény: az idei év a szokásosnál is sokkal több személyes és kollektív kihívást hozott mindannyiunk számára, különös tekintettel a mikro-, kis-, és középvállalkozások munkatársainak életére és munkájára. Így az év lezárásaként talán a hagyományosnál is fontosabb értékelni azon kollégáik erőfeszítéseit, akik nem egyszer a túlélésért küzdöttek az iroda és home office, normál iskolai és otthoni oktatás, céges feladatok és magánélet-beli kötelezettségek között.

Biztonság és kényelem



Az év vége rohamos léptekkel közeledik, amikor ünnepi keretbe illesztve időszerű számba venni a közelmúlt eredményeit, eseményeit. A jelenlegi helyzetre való tekintettel kis szállodánkban az eddigieknél is rugalmasabban, nagyobb figyelemmel bonyolítjuk le a novemberben-decemberben megrendezésre kerülő rendezvényeket. Noszvaj az ország egyik legtisztább levegőjű települése, a Tündérkert Hotel Noszvaj pedig a falu központjában, gyönyörű 9 hektáros kastélykert mellett található, ahol kedvező idő esetén számos izgalmas outdoor program megvalósítható.

Napi rendezvény



Célunk, hogy rendezvényeink résztvevői a lehetséges legnagyobb kényelemben, a napi tevékenységükben, szórakozásukban zavartalanul, ám biztonságosan vegyék igénybe szolgáltatásainkat. Speciális rendezvény-ajánlatunk a napi rendezvény, amelynek során a megrendelt rendezvénytermet, technikai feltételeket, megfelelő berendezéseket, illetve catering szolgáltatásokat szobafoglalás nélkül biztosítjuk. Igény esetén szívesen kínálunk szállást természetesen egyágyas elhelyezéssel is, hogy minél nagyobb kényelemben és biztonságban töltsék az időt nálunk a résztvevők.

Ünnepi ebéd vagy gálavacsora?



Kedvelt céges rendezvényhelyszínünkön Eger közelében szívesen látjuk vendégül a csapatot akár ünnepélyes gálavacsora apropóján, akár egyszerű, ám színvonalas ünnepi ebéd alkalmával. Szakácsaink kérése szerint az ünnepi asztalra házias vagy különlegesebb fogásokat készítenek évzáró céges rendezvényén. Emlékezetes egész napos programot tervez, vagy csupán egy diszkrét ebédet? Megvalósítjuk elképzeléseit, vagy többéves tapasztalatunkból merítve ötleteket ajánlunk!

Eger környéki rendezvényhelyszínt keres? Kérje ajánlatunkat év végi céges rendezvényére, munkatársaink készségesen segítségére lesznek!

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!