Foglalás
Bezár

Csak pénztárcakímélő nyaralás fér most bele?

Alig maradt már szabi vagy töltés a bankszámlán? Torkig vagy az all inclusive nagyzabálásoktól? Jó lenne csak egy közeli helyre utazni, ami nem csak van, de legalább szép és érdekes is? Kicsit meg is mozdulnál végre a henyélésből? Vagy csak a borospincék hűvösében várnád ki a kánikula végét?

Noszvaj a te célállomásod és a Tündérkert Hotel a megfelelő szállás, mondjuk miért.



Nem minden megfizethető húsnak híg a leve… Legalábbis mi hiszünk az ésszerű árakban, abban, hogy az ember tudja, mire nevez be és mit kap a pénzéért. Ha olcsóbb nyaralásra (vagy inkább nevezzük megfizethető pihenésnek) vágyik valaki, nem feltétlenül reménykedik luxushotelben, nem is lenne reális, de azért egy színvonalas szállást és kiszolgálást elvár, a noszvaji Tündérkert Hotel pedig megadja ezt.

Hazánk legtisztább levegőjű települése Egertől nem messze található, a feketeövesek erre fel is kapják a fejüket, jaaa, hát ott borospincék vannak, nem is kevés és ez bizony így is van. Szóval gyönyörű, hatalmas fákból álló erdők veszik körbe, maga a település pedig aprócska, bájos és barátságos. A környéken van egy csomó látnivaló, a távot gyalog vagy bringával simán letudod, és vannak fantasztikus borkóstoló programok, amelyek szinte néhány lépésre is elérhetők. Ha csak stresszoldásra van szükség, esetleg egy „énidős” erdőjárásra, a Bükk lábánál lévő túraútvonalak csak rád várnak!

A vintage szálloda önmagában is elég felfedeznivalót nyújt, hiszen hatalmas és különleges angolparkja maga a megtestesült paradicsom, a szomszédban álló De la Motte kastély pedig szintén érdemes arra, hogy átsétáljunk és megnézzük kívül-belül. Ha éppen medencére vágyunk, a hotelben van egy frissen felújított Fürdőház, beltéri medencével, szaunával, masszázzsal, halpedikűrrel, szóval esős időben is kellemesen el lehet tölteni az időt.

A félpanziós ellátásban magas szinten összeállított kínálat várja a szálloda lakóit, akik eddig mindig örömmel és elégedettséggel vendégeskedtek itt. A személyzet pedig minden értékelésben kitűnőt kap, hiszen nem csak szakértelmük, de barátságosságuk és őszinte, belülről fakadó emberségességük is rendre meglepi és otthonérzettel tölti el az ide látogatókat. Vagyis, ha emberi szóra vágysz, azt is megkapod itt. Így mindent egybevéve a pénztrácakímélő nyaralás rögtön értékké válik. És talán pont erre van szükséged.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!