Foglalás
Bezár

Legjobb vidéki szálloda

A Tündérkert Hotel Noszvaj igazgatónője, Sárvári Krisztina örömmel vett részt a Day Holiday Kft. idei Aranynap-díj átadóján július 3-án a Párisi Udvar Hotel Budapest Passage-ban. A magyar tulajdonú Day Holiday Kft. céges rendezvények, konferenciák, tréningek szervezésére alakult 1995-ben, idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. Mára több tízezer rendezvény és több, mint félmillió elégedett vendég tapasztalatával a háta mögött idén 15. alkalommal 2005. óta rendezi meg az Aranynap-gálát.

Tapasztalatok alapján



A rendezvényszervező cég munkatársai, megrendelői és vendégei véleményének figyelembevételével, 2019. évi teljesítményük alapján szakmai szempontok szerint értékelte a legjobb magyarországi szállodákat. A díjátadáson ezúttal szűk körben, a megszokott nagyobb vendégkörű gálától eltekintve csupán a Day Holiday Kft. dolgozói, alapítói és a rendezvényes szakma meghívott vendégei: a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elnöke, természetesen a díjazottak, és a sajtó képviselőinek körében történt.

Az Aranynap-díj 2019 díjazottjai:



Magyarország legígéretesebb, 2019-ben megnyitott szállodája, a rendezvénynek is helyet adó: Párisi Udvar Hotel Budapest
Magyarország legjobb wellness-szállodája 2019-ben: Hotel Azúr Prémium*****
Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2019-ben: Tündérkert Hotel Noszvaj
Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferenciaszállodája 2019-ben: Vital Hotel Nautis****superior
Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferenciaszállodája 2019-ben: Mercure Budapest Castle Hill
Magyarország legjobb ötcsillagos konferenciaszállodája 2019-ben: Hilton Budapes

Minőségi szolgáltatások fontossága



A díjazottakat és a vendégeket a Day Holiday Kft. cégvezetője, Czvitkó Zoltán mellett Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke is köszöntötte. Flesch Tamás elmondta, hogy hosszú idő óta Budapesten ez az első szakmai rendezvény. Véleménye szerint a rendezvényszervező mindig a minőséget képviselte, a minőség pedig az eddiginél is fontosabb lesz a jövőben, ez lehet a túlélés alapja.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!