Foglalás
Bezár

Tündérkert Noszvaj – az aktívhotel 1.

Ahol birtokon belül is aktív lehetsz!

Amikor a semmittevéstől a falra mászol, itt a helyed! Nálunk teljesen normális, ha napközben üres a hotel, hiszen vendégeink nem a lustálkodók táborát gyarapítják, folyton mehetnékük van – és mennek is! Programlehetőségből pedig Dunát lehet rekeszteni.



Mégis milyen egy aktívhotel? Pontosan olyan, mint a Tündérkert Noszvajon. Hozzánk jönnek azok, akik szeretnék felfedezni ezt a varázslatos környezetet, a tündéri kis falucskát vagy este a közeli borospincét. Ide nem ciki piszkosan, szétázva, leégve, csapzottan, kifáradva visszaérkezni a kimerítő nap után, hiszen pont ezért vagyunk! A kiadós reggeli és vacsora mellett alap a kényelmes ágy és a szobához tartozó fürdőszoba, az pedig nem is kérdés, hogy a szálloda személyzete barátságosságával teszi még kellemesebbé a kikapcsolódás idejét.

Ha valaki előbb a szálloda területén rejlő lehetőségek felfedezésével kezdené a kikapcsolódását, esetleg az időjárás nem teszi lehetővé, hogy a szabad ég alatt élvezzük a természet minden apró kegyét, nem csalódik: bőven van látnivaló.

A Tündérkert Hotel szomszédságában (egy kis üvegfolyosóval összekötve) emelkedik az 1700-as évek végén, késői barokk stílusban épült De la Motte kastély. A freskók alatt, az ódon falak között múzeum rejtőzik, amely nyitva tartási időben bejárható, bizonyos napokon kosztümös túravezetés is dukál mellé.

A Tündérkert Hotelben is van úszómedence, ha valaki ezzel a sporttal indítaná a napját, nem kell nélkülöznie azt. A Fürdőházban a medence mellett szaunát, infraszaunát is találunk, amely a hűvösebb időben jelenthet gyors átmelegedést. Ugyancsak vérpezsdítő lehet a masszázs, amely előzetes bejelentkezés után szintén elérhető a szálloda területén. Halpedikűr és napozóterasz is elérhető.

A kicsiket játszóház várja, a nagyokat pedig játszószoba, különböző könyvek, társasjátékok, darts, sakk, és csocsó gondoskodik a kellemes időtöltésről. Jó idő esetén a hatalmas angolpark szolgál közvetlen és rengeteg különleges látnivalóval, ahol remek családi program lehet a Tündérösvény mesékkel, talányokkal átszőtt túraútvonalának bejárása.

Az erdők tele vannak gyógyító energiával, jótékony hatásuk következtében jobb a hangulatunk, csökken a stressz-szintünk, javul a problémamegoldó képességünk, a magas vérnyomás is megszelídül, a kreativitásunk pedig felszabadul. A japánból származó erdőfürdő mozgalom már nálunk is elérhető vezetett, csendes túra formájában, zárásként teaszeánsszal.

Ha valaki még ezután is nekivágna a nagyvilágnak, de nincs kedve talpalni, bringát tud kölcsönözni, a recepción mindenben örömmel segítenek.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!