Foglalás
Bezár

Tündérkert Noszvaj – az aktívhotel 2.

Ahonnan jó elindulni és ahová jó visszatérni.

Lehetőségek széles tárháza várja a kirándulás szerelmeseit Noszvajon és környékén. Akik kifejezetten a négy falon kívül töltenék szabadidejüket, azok itt a paradicsomban érezhetik magukat, a környék csodaszép, látnivalóval és felfedeznivalóval teli.



A kiadós reggeli után érdemes felkerekednie annak, aki a talpalás vagy tekerés nagy barátja. A gyalogláshoz, túrázáshoz túraútvonalakat ajánlunk a recepció melletti infotáblán, és bringát is tud itt kölcsönözni, akinek kerékpáros barangoláshoz szottyan kedve. Ha valaki előre tudja, hogy lazításra gyúr a visszatéréskor, még időben foglalja le a masszázsát. Hát akkor: útra fel!

Meseút



A noszvaji Meseút egy különleges, önállóan bejárható családi program. Tematikáját meseterápiás gondossággal állítottak össze, hogy kisebbeknek, nagyobbaknak, időseknek és fiataloknak egyaránt remek játék, mulatság, kaland lehessen az év minden napján. 10 meseszép, egyedileg kézzel festett házikóban és a vadonatúj mesekútban, egy-egy népmese vár. A házikókban pedig a mesék és interaktív elemek mellett a mesékhez kapcsolódó játékos feladatokat beszélgetés indító kérdéseket is találsz.

A felnőttek sem maradnak mese nélkül, bár ez – ahogy a neve is sejteti: a Szerelmes Pajzán meseút – valóban 18+-os. A fantasztikus meseládikók útján pajzán és szerelmes mesék, feladatok várnak a falu legromantikusabb helyein!

Barlanglakások – Pocem



A barlang- és pincelakások a XIX. század elején alakulhattak ki. A Bükkalján, Egertől Miskolcig húzódnak, a riolittufába vájva. Ma már nagyon kevés kivétellel lakatlanok, a falu délkeleti részén, a „Pocem”-ben lévők jó részében pedig alkotótelep működik.

Farkaskő – a nyitott gazdaság



A majdnem másfél hektáros gazdaságban a lábas- és szárnyas jószág minden hazai képviselője megnézhető, kitűnő programot biztosítva a városi betondzsungelből kiszabaduló ifjúságnak és felnőtteknek egyaránt.

Bor és Lovaglás



A közelben található Thummerer pincészetben a kiváló, díjnyertes borok kóstolása mellett népszerű lovas programokat is szerveznek. Gyerekeknek és felnőtteknek is fantasztikus élmény a kristálytiszta levegőjű falu gyönyörű tájait lóhátról megcsodálni. Ugyanitt állatsimogató is várja a barátságosan közelítő kicsiket és nagyokat.

Közeli kirándulópontok, amelyek gyalog és kerékpárral is könnyedén elérhetők: Síkfőkút, Várkút, Kaptárkövek, Imány-tető. A recepción készségesen segítenek a legérdekesebb látnivaló kiválasztásában, vagy a legkönnyebb útvonal megtalálásában.

És ha visszatéréskor még szükség van egy kis aktív lazításra, akkor a Fürdőházban lehet egyet úszni, szaunázni, a kiadós vacsora után pedig egy nagyot társasozni a játszószobában. A nap végén minden vendéget pihe-puha ágyikó és édes álom vár.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!