Foglalás
Bezár

Zenés piknik estek a Tündérkert Hotelben

Bevált recepten ne változtass, mondja a bölcselet. A noszvaji Tündérkert Hotelnek lett egy közelmúltban kipróbált saját receptje, amelynek hatalmas sikere volt, és amelynek eredménye egy felemelő élmény – és ezt a szálloda bárkivel szíves-örömest megosztja. 

Újabb zenés esteket szervez a Tündérkert Hotel, miután nemrégiben a Jazz piknik, amely az első volt a sorban, hatalmas érdeklődés mellett elképesztő sikerrel debütált. A De la Motte kastély páratlan szépségű angolparkjába tervezett programokat július 24-én, augusztus 7-én és szeptember 17-én tartják meg.

Hogy mi is valójában a zenés piknik est? Andalító, élő zene, tücsökciripelés, csillag- és fáklyafény, egy üveg bor, elnyúlás a fűre terített pokrócon. A szabadság a ritmusokon keresztül a csontunkban rezeg, a friss szellő borzongtatja a bőrünket, érezzük, ahogy a falevelek zizegnek felettünk, leengedünk, elengedünk, beszívjuk, rögzítjük, élvezzük a pillanat minden momentumát. Az élményt nem csak kiválasztjuk, hanem megéljük és ez most a miénk. Az első taktustól az utolsóig. És ha vége a koncertnek, fújunk egy nagyot, majd 2 perc séta után a szobánkban találhatjuk magunkat, ahová magunkkal visszük az esti mosolyunkat és a belső elégedettségünket – amely lehet, már rég elkerült minket.

A Tündérkert Hotel kifejezetten a mozgás szerelmeseinek kínál szállást, hiszen aktív hotel, az itt vendégeskedők általában reggeltől-estig, napfényben, hóban, esőben a környékbeli látnivalókat keresik fel, ám időnként – akár egy áttúrázott nap után – nem árt áldozni a lazítás oltárán és megadni a testünknek a megérdemelt lustálkodást. Hazánk legtisztább levegőjű településének legkedvesebb hotele saját kastéllyal büszkélkedhet, amelyhez egy különleges angolpark tartozik, ám a szálloda része egy fürdőház is, valamint egy Tündérösvény, ahol a kalandos kedvű lurkók kerülhetnek vissza mesevilágba. Noszvaj legfontosabb ismérve azonban – mindenféle tudományos magyarázat nélkül – a tökéletes lenyugvás varázsa, amely már akkor lecsillapítja az ötezres fordulatszámon pörgő agyunkat, amikor még csak megközelítjük a települést… És sokszor csak erre van szükség, hogy a legkisebb szépség, finomság, emelkedettség eljuthasson a lelkünkig.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!