Foglalás
Bezár

Hagyd magad elvarázsolni!

Tündérösvény várja a kalandorokat a noszvaji Tündérkert Hotelben! Ha úgy érzed, hogy itt az ideje egy koboldbonyodalomnak, egy kis tündérkedésnek és amúgy a tűzokádó sárkánynak is kijár már egy vödör víz, akkor szólj anyáéknak, hogy a szomszédos De la Motte kastély parkjában leszel, ahol vigyáznak rád, de ha még kicsi vagy, akkor ragadd meg anya vagy apa kezét és hagyd, hogy őt is elvarázsolja a Tündérkert ösvény!

Egy tündéri mese imádnivaló szereplőinek történetét követhetjük lépésről-lépésre, az ösvény megállóinál mi magunk is részesei leszünk a fantasztikumnak és az is kiderül időközben, hogy hol lakik a kőkapun álló unikornis kistestvére!

A legtisztább levegőjű magyar település háromcsillagos szállodája főként a mozgásbarát vendégeket várja, ám van olyan, hogy azt embernek nincs kedve kimozdulni, viszont a kicsiket így is le kell kötni valahogy. A Tündérkert Hotel épp ezért alakította ki a Tündérösvényt, amely egy pár órára garantáltan a varázsvilágba ragadja a gyerkőcöket és a mesevilágba szívesen ellátogató felnőtteket is!

Esőnapokra ajánljuk még az 1700-as évek végén, késői barokk stílusban épült De la Motte kastély felfedezését. A kastélymúzeum bejárható, méghozzá egy De la Motte ezredes kalauzolásával. Szintén borongósabb időre jelenthet kellemes elfoglaltságot a fedett fürdőház, a szauna és infraszauna, valamint a frissítő masszázs, amely ismét elérhető a hotelben. A kicsiket sem könnyű lekötni, ha az ember bezárva marad, őket játszóház várja. A nagyobb srácoknak és a felnőtteknek pedig az emeleti játszószoba adhat elfoglaltságot, különböző könyvek, társasjátékok, darts, sakk, és csocsó formájában. Ez a helyiség egyébként nem csak rossz időben áll nyitva, ha vacsora után esetleg egy kisebb társaságnak még programozni támad kedve, itt kedvükre találnak helyet hozzá.