Foglalás
Bezár

Hagyd magad elvarázsolni!

Tündérösvény várja a kalandorokat a noszvaji Tündérkert Hotelben! Ha úgy érzed, hogy itt az ideje egy koboldbonyodalomnak, egy kis tündérkedésnek és amúgy a tűzokádó sárkánynak is kijár már egy vödör víz, akkor szólj anyáéknak, hogy a szomszédos De la Motte kastély parkjában leszel, ahol vigyáznak rád, de ha még kicsi vagy, akkor ragadd meg anya vagy apa kezét és hagyd, hogy őt is elvarázsolja a Tündérkert ösvény!

Egy tündéri mese imádnivaló szereplőinek történetét követhetjük lépésről-lépésre, az ösvény megállóinál mi magunk is részesei leszünk a fantasztikumnak és az is kiderül időközben, hogy hol lakik a kőkapun álló unikornis kistestvére!

A legtisztább levegőjű magyar település háromcsillagos szállodája főként a mozgásbarát vendégeket várja, ám van olyan, hogy azt embernek nincs kedve kimozdulni, viszont a kicsiket így is le kell kötni valahogy. A Tündérkert Hotel épp ezért alakította ki a Tündérösvényt, amely egy pár órára garantáltan a varázsvilágba ragadja a gyerkőcöket és a mesevilágba szívesen ellátogató felnőtteket is!

Esőnapokra ajánljuk még az 1700-as évek végén, késői barokk stílusban épült De la Motte kastély felfedezését. A kastélymúzeum bejárható, méghozzá egy De la Motte ezredes kalauzolásával. Szintén borongósabb időre jelenthet kellemes elfoglaltságot a fedett fürdőház, a szauna és infraszauna, valamint a frissítő masszázs, amely ismét elérhető a hotelben. A kicsiket sem könnyű lekötni, ha az ember bezárva marad, őket játszóház várja. A nagyobb srácoknak és a felnőtteknek pedig az emeleti játszószoba adhat elfoglaltságot, különböző könyvek, társasjátékok, darts, sakk, és csocsó formájában. Ez a helyiség egyébként nem csak rossz időben áll nyitva, ha vacsora után esetleg egy kisebb társaságnak még programozni támad kedve, itt kedvükre találnak helyet hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!